Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu adjunctul şefului ISJ şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Constanţa, Elena Buhaiev s-a terminat, Tema a fost Cum aţi caracteriza situaţia sistemului de învăţământ din România ?

ro

18 Nov, 2010 19:41 1436 Marime text
03.jpg

Adjunctul şefului ISJ şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Constanţa, Elena Buhaiev a fost prezentă la întâlnirea on line cu cititorii ziarului Ziua de Constanţa. Buhaiev a recunoscut că primul pas în politică l-a făcut în calitate de membru al Partidului Social Democrat pentru că aşa a considerat ca este bine la momentul acela. Rămânând în sfera politicului, adjunctul şefului ISJ susţine că nu putea fi inspector general fără sprijin politi, deşi competenţele profesionale şi le-a dovedit de-a lungul timpului. În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Mircea Banias, principalul său susţinător, Elena Buhaiev a declarat că, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene de femei este un colaborator foarte apropiat preşedintelui organizaţiei judeţene. "Aş califica relaţia mea cu preşedintele Banias ca o relaţie bazată pe respect, încredere, colaborare şi nu în ultimul rând susţinere reciprocă", spune Buhaiev.

Acuzată de demiteri a unor directori de şcoli pe criterii politice, Elena Buhaiev a explicat la Interviu On line că în timpul mandatului său au fost schimbaţi 30 de directori. Motivele care au stat la baza acestor schimbări au fost: pensionările, demisiile dar şi retrogradarea celor care au avut un management defectuos. "Se ştie că numirea cu delegaţie a directorilor expiră la finalul anului şcolar, moment în care inspectorul general, decide în urma evaluării activităţii de până atunci continuarea delegării sau înlocuirea directorilor de unităţi de învăţământ", apreciaza Buhaiev. Pe de altă parte, fostul şef al IJŞ nu este de părere ca trebuie menţinuţi în funcţie oameni care nu fac cinste sistemului de învăţământ şi care au făcut greşeli care s-au răsfrânt asupra calităţii educaţiei. Printele altele, Elena Buhaiev a răspuns şi unui cititor care îi reproşa că ginerele, angajat în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului ar fi dublu legitimate politic: atât la PSD cât şi la PDL.:"Ginerele meu este membru al Partidului Ecologist Roman şi fiind funcţionar public face mai puţin politică".

link articol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii