Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Descoperire macabră la fostul bazin de înot de pe strada Badea Cârțan din Constanța. Pompierii, chemați în ajutor. Ce s-a întâmplat (video)

ro

01 Nov, 2018 21:48 5476 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această seară să intervină pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea în fostul bazin de înot de pe strada Badea Cârțan ar fi o persoană decedată. 

Potrivit SAJ Constanța, pe strada Badea Cârțan la fosta baza sportivă, în bazinul de înot, a fost găsit un pacient decedat. 

Conform IPJ Constanța, va fi efectuată necropsia și se va stabili cauza morții.

UPDATE. 1

Potrivit ISU Dobrogea, o femeie a sunat la 112, trecea prin zonă si l-a văzut. Pompierii Detașamentului Fripis au intervenit a scoate bărbatul din fosta piscină, ulterior medicii declarând decesul. Nu avea acte asupra lui (persoana necunoscută). 

UPDATE. 2 Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cartan din Constanta se afla un cadavru.

Potrivit IPJ Constanța, din primele cercetări, pe trupul și membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violența.

”Cadavrul va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Nu a fost stabilită înca identitatea persoanei în cauză deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa. Cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care s.a produs evenimentul” - au mai transmis reprezentații IPJ Constanța.


Sursa foto: SAJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii