Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătorie de coșmar cu trenul până la mare Întârziere de 9 ore şi o sticlă de apă la 50 de lei

ro

12 Aug, 2015 23:13 1398 Marime text
 
Călătorie de coşmar cu trenul, pentru sute de oameni. Au plecat din Arad şi au ajuns în Mangalia cu 9 ore întârziere, după ce au stat o zi întreagă în tren. În tot acest timp, toaletele trenului s-au înfundat, iar în vagonul restaurant au crescut brusc preţurile. Rămaşi fără provizii, călătorii au dat chiar şi 50 de lei pentru o sticlă cu apă.

Sute de oameni din trenul care plecase din Arad şi trebuia să ajungă pe litoral pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa au stat ore în şir într-o căldură infernală, potrivit stirileprotv.ro.

Din cauza unui incendiu pe calea ferată între Simeria şi Petroşani, traseul a fost modificat, astfel că oamenii au ajuns la munte, pe ruta Blaj-Copşa Mică-Mediaş-Sighişoara-Braşov-Predeal. 

În tot acest timp, toaletele trenului s-au înfundat, vagonul restaurant a crescut brusc preţurile şi, rămaşi fără provizii, călătorii au dat chiar şi 50 de lei pentru o sticlă cu apă.

„Trebuia sa mergem Targu Jiu, Petrosani, Craiova, Bucuresti, Mangalia si am ajuns aproape de Cluj, Teius, Medias, Sighisoara, vedem si Brasovul. Poate vedem si Iasiul", a spus un călător, potrivit stirileprotv.ro.

„Facem aproape 24 de ore de la Arad pana la Constanta deci inimaginabil", a spus un altul.

Necazul oamenilor a pornit de la un incendiu pe calea ferată. Între Simeria şi Petroşani, locomotiva unui marfar a luat foc şi a blocat complet linia. Pentru că pompierii nu au putut interveni, din cauza zonei inaccesibile, militarii au izolat locul şi au aşteptat, ore în şir, ca flăcările să se stingă.

Revoltaţi, unii dintre călători sunt decişi să-şi ceră banii înapoi. Un bilet de la Arad la mare costă peste 500 de lei.




Sursa: stirileprotv.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii