Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire româno-germană la Camera de Comerţ a României

ro

18 Mar, 2015 12:55 1645 Marime text
Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban a primit, ieri, vizita de lucru a delegaţiei formate din directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Duisburg (IHK Duisburg), dr. Stefan Dietzfelbinger, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK România), Radu Merică şi reprezentantul la Bruxelles al Uniunii Camerelor Europene de Comerţ şi Industrie (UECC), Monica Ghecea.
 
Discuţiile au vizat principalele domenii de interes comun pentru România şi Germania printre care se numără industria, învăţământul dual, sectoarele de construcţii, turism şi transporturi.
 
„Germania şi România au o lungă tradiţie de succes în valorificarea potenţialului şi a oportunităţilor de piaţă, dovadă fiind parteneriatele pe care CCIR le are cu organizaţiile mediului de afaceri din Germania”, a punctat preşedintele CCIR. „Vreau să evidenţiez avantajele economice pe care le au pentru ţările din Europa Continentală dezvoltarea infrastructurii de transport dunărean prin Coridorul European nr. 7 – Dunăre-Marea Neagră şi dezvoltarea de huburi intermodale de transport”, a continuat Daraban.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii