Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între auditorii interni din structurile Ministerului Transporturilor, organizată de CERONAV

ro

18 Jun, 2018 08:53 1856 Marime text
În perioada 14 - 15 iunie 2018, la sediul Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, s-a organizat sesiunea de îndrumare metodologică, având în vedere abrogarea OSGG nr. 400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice și apariția OSGG nr. 600/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice.

În cadrul întâlnirii au fost abordate teme de studiu privind analiza modificărilor survenite în legislația aferentă controlului intern managerial și stabilirea pașilor ce trebuie urmați pentru derularea unei misiuni de audit intern pe acest domeniu, în condiții de eficiență.

“CERONAV a sprijinit organizarea acestei întâlniri între auditorii interni din structurile Ministerului Transporturilor, în vederea facilitării procesului de armonizare a practicilor de audit și a implementării eficiente a modificărilor legislative în domeniu”, a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.


Sesiunea s-a adresat auditorilor din cadrul structurilor de audit intern care funcționează la nivelul entităților publice aflate în subordinea și sub autoritatea Ministerului Transporturilor și a avut drept scop evaluarea sistemului de control intern managerial la nivelul întregii entități publice și pentru fiecare structură organizatorică.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii