Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instructor de la un complex de servicii pentru copii cu handicap, acuzat că ar fi violat o adolescentă

ro

16 Jan, 2019 13:35 1362 Marime text
Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul unei minore în vârstă de 17 ani de la un centru de servicii pentru copiii cu handicap din municipiul Râmnicu Sărat care susţine că ar fi fost violată de un instructor din cadrul unităţii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Marie Vrapciu pentru Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, tânăra susţine că ar fi fost supusă şi la perversiuni sexuale.

"S-a deschis dosar penal sub aspectul infracţiunii de viol. Totodată, se fac expertize neuropsihologice pentu a stabili adevărata situaţie de fapt", a precizat, pentru AGERPRES, Ane-Marie Vrapciu.


Incidentul a fost confirmat şi de conducerea DGASPC Buzău.

"Deocamdată vorbim doar de o suspiciune, a fost sesizată poliţia, care realizează o anchetă. Instituţia noastră a procedat la mutarea suspectului, este vorba de un instructor de la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Râmnicu Sărat, la o altă unitate DGASPC unde nu mai intră în contact cu copiii", a declarat directorul DGASPC Buzău, Loredana Dorobanţu.


În centrul respectiv sunt îngrijiţi copiii cu handicap mintal sau asociat cu domiciliul în municipiul Râmnicu Sărat şi zona limitrofă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii