Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instituţiile de învăţământ s-au alăturat campaniei "Curăţăm Constanţa Noastră" (galerie foto)

ro

19 Oct, 2018 15:55 1833 Marime text
Campania ”Curățăm Constanța Noastră” continuă. Astfel, acestei iniţiative i s-au alăturat instituții de învățământ, asociații de proprietari, agenți economici privați, dar și societăți de stat, care și-au ales zonele de intervenție iar rezultatele se văd deja.

Spiritul civic se învață de la cele mai mici vârste. Au dovedit acest lucru micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr.8 din Constanța. Înarmați cu saci și mănuși, prichindeii s-au pus pe treabă și au curățat curtea grădiniței. Iar după muncă a urmat și răsplata, adică o repriză strașnică de joacă.


În cadul campaniei s-au alăturat şi elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11 “Dr. Constantin Angelescu care s-au implicat activ în programul de curățenie generală, astfel că parcul de la Casa de Cultură strălucește de curățenie.

Sute de de liceeni de la Colegiul Tehnic Energetic, Liceul Teoretic Ovidius, Grupul Școlar Gheorghe Duca și Liceul Teoretic Traian au arătat că, doar împreună, putem avea un oraș curat. Tinerii și-au pus mănușile și au dat drumul la treabă. Au curățat mai intâi curțile instituțiilor în care învață și apoi au trecut la împrejurimi.
 
Mai mult, peste 30 de studenți din cadrul Universității Maritime Constanța au trecut la curățenie igienizând parcul din fața Universității.
 
Nici asociațiile de proprietari nu s-au lăsat mai prejos. Tot mai multe dintre ele au răspuns demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța. Până în acest moment, aproape 500 de asociații de proprietari s-au mobilizat și au făcut curățenie exemplară în jurul blocurilor în care locuiesc.
Primăria Municipiului Constanța le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în cea de-a şaptea ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră" și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții. Înscrierea se poate face direct pe site-ul  www.curatamconstantanoastra.ro. Orice contribuţie este binevenită şi apreciată. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității, anunţă Municipalitatea.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii