Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instituțiile de învățământ preuniversitar ale MApN își deschid porțile

ro

11 Sep, 2015 17:31 836 Marime text
 
În colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri ale Ministerului Apărării Naţionale vor avea loc luni, 14 septembrie, ceremoniile de deschidere a anului de învăţământ 2015-2016.
 
Ceremonia de la Şcoala militară de maiştri militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, din Constanţa, va avea loc de la ora 9.00. În acest an au fost admişi 60 de cursanţi, care se vor pregăti pentru a deveni maiştri militari.
 
Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia va organiza festivitatea de la ora 9.00. Din cei 427 de elevi care vor începe cursurile luni, 120 sunt în clasele a IX-a.
 
La Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza ceremonia va avea loc de la ora 9.00 şi vor participa 120 de boboci şi 300 de elevi din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a.
 
Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc va organiza ceremonia începând cu ora 9.00. Aici vor învăţa în acest an şcolar 458 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.
         
Ceremonia de la Şcoala militară de maiştri militari şi subofiţeri „Basarab I” a Forţelor Terestre va avea loc, la Piteşti, de la ora 9.30. În anul I, 310 de cursanţi se vor pregăti pentru a deveni subofiţeri, iar 177 pentru a deveni maiştri militari.
 
La Şcoala militară de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, de la Boboc, festivitatea de deschidere a anului de învăţământ va avea loc de la ora 9.30. În anul I au fost admişi 120 de cursanţi care vor deveni maiştri militari şi 29, subofiţeri.
 
La activităţi vor lua parte reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, personalul instituţiilor de învăţământ, părinţi, oficialităţi ale administraţiei publice locale, cadre militare în activitate şi în rezervă.


Sursa foto: militar.infomondo.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii