Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorul general al Poliției Române, faţă în faţă cu Ambasadorul Statului Kuwait la Bucureşti

ro

30 Oct, 2018 14:55 1444 Marime text

Astăzi, șeful Poliției Române, chestor general de poliție Ioan Buda, a avut o întrevedere de lucru cu excelența sa Talal Alhajeri, Ambasador al Statului Kuwait la Bucureşti.

Cei doi oficiali au subliniat importanța continuării și dezvoltării cooperării în plan operativ, în spiritul valorilor comune de siguranță și legalitate. 
 
La data de 30 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o întâlnire a șefului Poliției Române, chestor general de poliție Ioan BUDA, cu o delegație din Kuwait, condusă de Excelența Sa domnul Talal Alhajeri, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Kuwait la Bucureşti.
 
Întrevederea a vizat dezvoltarea colaborării cu autoritățile din Kuwait, prin schimbul eficient de date și informații, realizat în scopul prevenirii și combaterii criminalității.
 
Partenerii kuwaitieni și-au exprimat aprecierea față de profesionalismul polițiștilor români și au subliniat importanța schimbului de informații și bune practici, în combaterea oricăror forme de criminalitate.
 
La rândul său, inspectorului general al Poliției Române și-a exprimat încrederea într-o bună cooperare polițienească internațională între cele două state și a mulțumit pentru disponibiltatea autorităților din Kuwait, în derularea activităților comune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii