Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii antifraudă au închis mai multe localuri cunoscute din Bucureşti pentru că nu emiteau bon fiscal

ro

16 Mar, 2015 22:57 2938 Marime text
Activitatea din mai multe restaurante şi localuri cunoscute din Bucureşti a fost suspendată de către de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse între o luna şi trei luni, întrucât nu emiteau bonuri fiscale, conform hotnews.ro.

Conform sursei citate, restaurantele sau localurile a căror activitate a fost suspendată sunt White Horse, La Belle Epoque, La Fattoria, Harem, PHII 16 Lounge, La Farinne, Restaurant Complex Herăstrău, Restaurant Argentine, Mossano Caffe, Pepper Lounge Cafe, Gatto Lounge, Ruby Tuesday (Mall Vitan), Restaurant Casa Dragonului şi Dristor Kebap Mall Vitan. A fost suspendată, de asemenea, activitatea casei de schimb Dristor Exchange din Mall Vitan.

Pe uşile localurilor, autorităţile au lipit următorul anunţ: "Activitate suspendată de Antifraudă-ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale".

Inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF), din cadrul ANAF, au controlat la sfârşitul săptămânii trecute 125 firme din Bucureşti şi au constatat nereguli pentru sancţionarea cărora au dispus suspendarea activităţii a 24 puncte de lucru pentru perioade cuprinse între o luna şi trei luni, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Inspectorii fiscali au dispus amenzi în valoare totală de 899.500 lei şi confiscări de numerar în cuantum total de 95.901 lei, 27.000 euro şi 3.200 dolari SUA. DGAF atrage atenţia că va continuă acţiunile de control în zonele cu risc fiscal ridicat şi îi îndeamnă pe cumpărători să ceară bon fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achiziţionat.

Sursa foto: 7est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititot 16 Mar, 2015 23:31 Praf in ochi,anaf-ul conttoleaza boticari,si localurile mici,de ce nu se duc in DragonulnRosu,China Mall,sa vada daca comerciianti de acolo emit bon,acolo se face evaziune de 100 de mi de euro! Zilnic!