Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Inspectori de la ANAF prinși în flagrant parcând pe locurile persoanelor cu handicap! (video)

ro

01 Mar, 2016 19:27 2576 Marime text
 
Zilele acestea, inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) desfășoară operațiunea ”Venus” de verificare a comercianţilor de flori şi ornamente. Ei bine, în goana după controale, se pare că inspectorii Fiscului nu țin cont întotdeauna pe unde își parchează mașinile. Așa că, în Piaţa 1 mai din Târgovişte, inspectorii au fost surprinși parcând pe cele două locuri libere destinate persoanelor cu handicap!
 
Aflați prin zonă, polițiștii locali s-au făcut că plouă, însăp când oamenii au început să facă gălăgie oamenii legii au fotografiat mașinile parcate neregulamentar și au cerut documentele conducătorilor auto.
 
Inspectorii ANAf au avut parte și de huiduieli și din partea celorlalți șoferi, care cereau sancționarea acestora, scrie gazetadambovitei.ro. Suntem și noi curioși dacă inspectorii ANAF vor fi amendați, conform legii, așa cum pățesc șoferii care își parchează mașinile pe locurile persoanelor cu handicap.

UPDATE, ora 19.30:

''Polițiștii locali erau în zonă, șoferii celor două mașini ANAF parcate pe locuri pentru persoane cu handicap au fost sancționați contravențional, conform Legii 448/2006, art. 100, lit. f'', a confirmat, pentru agerpres.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgoviște, Raluca Moldoveanu.
 
Conform legii, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii