Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna vrea sa reprezinte România la Eurovision

ro

12 Jan, 2012 12:03 1545 Marime text

Celebră în toată lumea, Inna se gândeşte serios să-şi reprezinte ţara la Eurovision, însă nu în acest an, când avea deja agenda plină în momentul în care producătorul TV Dan Manoliu i-a lansat propunerea din partea Televiziunii Române.

 „Da, mi s-a propus să particip la Eurovision din partea României, dar din cauza turneului «I Am The Club Rocker» nu am putut să accept. Nu aş fi avut timp să mă pregătesc pentru eveniment aşa cum mi-aş fi dorit. Însă nu este exclus să mă vedeţi pe viitor la Eurovision!”, a declarat Inna.

PR-ul artistei, Marian Dorobanţu, ne-a explicat de ce Innei i-ar fi imposibil să fie la Eurovisionul de la Baku în perioada 22-26 mai. „Au fost, într-adevăr, nişte discuţii cu TVR, dar acestea au venit foarte târziu. Noi aveam încă de la jumătatea anului trecut o agendă făcută pentru 2012. Au existat şi anumite propuneri de turnee pentru SUA, pe care le discutăm de aproape un an în vederea programării, întrucât apăreau anumite discrepanţe între datele dorite de organizatori, gen azi la New York, mâine la Los Angeles. Din cauza oboselii, acest lucru era imposibil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii