Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înmormântarea Reginei Ana Aproape 1000 de politişti vor asigura buna desfăşurare a evenimentului

ro

09 Aug, 2016 13:23 1318 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a convocat, astăzi, o ședință de lucru cu toate structurile MAI implicate în asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în contextul desfășurării funeraliilor Majestății Sale Regina Ana.

Ministrul Petre Tobă a dispus ca toate acțiunile structurilor MAI să fie coordonate unitar prin Centrul Național de Conducere Integrată, cerând o atenție deosebită pentru asigurarea deplasării fără incidente a cortegiului funerar și a măsurilor de siguranță la locul de desfășurare a activităților, inclusiv a asistenței medicale de urgență pentru participanți. În acest scop au fost mobilizați aproximativ 1.400 de polițiști, jandarmi și pompieri care vor desfășura în intervalul 9-13 august misiuni specifice, fiind disponibile și resurse suplimentare, pregătite în eventualitatea apariției unor situații deosebite.

Peste 960 de polițiști și jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în locurile de desfășurare a activităților (aeroport, Castelul Peleș, Palatul Regal, Curtea de Argeș) și în localitățile tranzitate de convoiul funerar.

Pentru prevenirea eventualelor situații de urgență pe tot parcursul activităților, mai ales în locurile unde este așteptat un număr mare de persoane, va fi asigurată prezența echipajelor SMURD.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii