Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înjurături la Spitalul Ploiești "Marş! Marş!” şi "Eşti un rahat de om!”

ro

06 Oct, 2015 21:29 979 Marime text
Viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Ploieşti, Iulian Teodorescu, a anunţat, astăzi, că solicită conducerii Spitalului Municipal "Schuller" din Ploieşti, aflat în administrarea Consiliului Local Ploieşti, întrunirea Comisiei de disciplină, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care şefa Secţiei Boli Interne din cadrul spitalului, medicul Creola Crăciun, îi adresează injurii unui coleg.
În înregistrarea care surprinde o discuţie între şefa Secţiei Boli Interne Creola Crăciun şi medicul hematolog Radu Crăciun, şefa de secţie i se adresează colegului său folosind expresii precum: "Marş! Marş! Aveţi scris! Marş!" sau "Eşti un rahat! Nu eşti altceva. De om! Care faci nişte lucruri insuportabile!".
Întrebat fiind cum s-a ajuns la conflictul în cadrul căruia şefa de secţie îi adresează injurii medicul Crăciun a declarat că dr. Creola Crăciun "are conflicte mai vechi cu mai mulţi medici din spital”, acesta adăugând că discuţia în care şefa de secţie îl jigneşte a pornit de la faptul că el a sesizat o ilegalitate comisă în spital. Acesta a precizat că nu este singurul medic din spital pe care şefa de secţie l-a jignit "în toate felurile de-a lungul anilor, dar ei au ales să tacă, să nu ridice această problemă. Au fost multe discuţii în care le-a spus colegilor mei nesimţiţi, nesătui, schizofrenici. Anterior, şi mie mi-a adresat cuvinte jignitoare, spunându-mi că sunt bolnav la cap, să merg să mă tratez".
Acesta a precizat că atitudinea necorespunzătoare a şefei secţiei de Medicină Internă a Spitalului Municipal Ploieşti s-a manifestat şi faţă de unii dintre pacienţi. "În urmă cu două luni, doamna doctor a dat afară din spital un pacient, pentru că a considerat că acesta nu-i vorbeşte suficient de frumos unei asistente”, a precizat medicul Radu Crăciun.



sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii