Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îngerii nu mor niciodată, sunt chemaţi să vegheze asupra noastră” La o lună de la tragedia de pe strada Interioară din Constanţa, lacrimile de durere nu au secat

ro

06 Jul, 2014 18:19 5157 Marime text
Maria Popa şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident care a avut loc pe strada Interioară nr. 3 din municipiul Constanţa. Astăzi, se împlineşte o lună de la tragedie. Fostul preot ortodox Ştefan Popa, tatăl Mariei Popa, a postat un mesaj răvăşitor pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

„Astăzi se împlineşte o lună de când ai plecat,fetiţa mea .Dumnezeu să te aşeze în lumina strălucirii Sale. Îngerii nu mor niciodată, sunt chemaţi mai devreme să vegheze asupra noastră de acolo de sus.”, sunt cuvintele pline de durere ale unui  tată care şi-a pierdut fiica.
De asemenea, şi prietenii îşi amintesc de Maria şi au postat mai multe mesaje pe pagina de Facebook a tinerei.
 
„Nu-mi vine să cred draga mea surioară ca azi s-a împlinit fix o lună de când ne-aţi părăsit tu şi Bodi. Ne lipsesc glumele şi micile boacăne pe care le făceam împreună. Dumnezeu să vă aibă în dreapta lui”, spune o prietenă a fetei.
„Tuturor ne este dor de ea.......cel mai frumos copil care făcea fericită pe toaăa lumea.....un înger nou a câştigat Raiul....offf.....pitica noastră frumoasă....offf... ”, spune Ema, pe pagina reţelei de socializare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii