Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îngeraşul Eric ne veghează din cer" Drama unei familii din Murfatlar s-a terminat tragic

ro

13 Mar, 2016 12:39 11522 Marime text
O familie din judeţul Constanţa a pregătit camera bebeluşului care urma să vină pe lume, dar şi un loc de veci. Un cuplu din Murfatlar trece printr-o dramă sfâşietoare.
 
Cei doi soţi au aflat mult prea târziu că micuţul lor va suferi grave malformaţii, în condiţiile în care medicul din Bucureşti, cel care a supravegheat sarcina, nu le-a spus că bebeluşul s-ar naşte cu probleme grave. 
 
În luna mai a anului trecut, Aurelia Bordeianu, din Murfatlar, primea cea mai frumoasă veste. Urma să devină, din nou, mămică.  Medicii de la Bucureşti i-au spus că sarcina se dezvoltă normal.  „Totul în regulă, 3 D-ul, 4 D-ul, analize peste analize”, spunea Aurelia Bordeianu. Cum se apropia sorocul, femeia a stabilit să consulte un alt treilea medic ginecolog, dar şi un alt expert în imagistică. Atunci, i s-a spus că bebeluşul nu are cerul gurii, are buză de iepure, malformaţii la inimă, dar şi alte probleme grave. Doctoriţa ginecolog din capitală susţinea că şi-a făcut corect meseria. 
 
În urmă cu puţin timp, Constantin Bordeianu, tatăl copilului, a anunţat că bebeluşul s-a stins din viaţă. „Îngeraşul Eric ne veghează din cer, te vom iubi mereu!!!”, a fost mesajul acestuia.

Citeşte şi Drama familiei Bordeianu din Constanța: O sarcină în care copilul „nu are cerul gurii", catalogată drept „normală" (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii