Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângere dureroasă! Simona Halep, eliminată din nou în primul tur la Australian Open

ro

16 Jan, 2017 09:51 2101 Marime text
Ca şi anul trecut, cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a pierdut din runda inaugurală la Australian Open în faţa unei adversare mai slab cotate! Aflată pe locul patru în clasamentul mondial şi a patra favorită la primul turneu de Grand Slam al anului, Halep a cedat cu 3-6, 1-6 în faţa americancei Shelby Rogers (57 WTA).

Constănţeanca a declarat însă că s-a confruntat cu probleme medicale la genunchi, care s-au acutizat în setul secund. „Sunt problemele de la Singapore, de la Turneul Campioanelor, dar şi din China, din acest an. Nu m-am gândit să nu particip la Australian Open însă. Cert este că în setul doi am avut dificultăţi în a mă deplasa pe teren. Shelby Rogers a meritat să câştige, a fost agresivă. S-ar putea să nu mai joc o perioadă, ca să mă refac“, a spus Simona Halep.   

„Categoric, Shelby Rogers a jucat la un nivel foarte ridicat, a lovit foarte tare mingea. Nu m-am gândit nicio clipă să mă retrag de la turneu, din pricina durerilor, aşa ceva nu mă caracterizează. Am luat anti-inflamatorii înainte de meci şi cu o zi înainte. În timpul meciului am avut însă dureri mai mari la genunchiul stâng, la orice mişcare. Nu am putut să fac ce doream. În afara sezonului, nu am simţit, dar aici la Australian Open am avut dureri în fiecare zi. 45 - 50 de minute, am jucat fără dureri, apoi au apărut, la 5-3 în primul set. Nu pot spune multe despre meci. Cred că e prima partidă în care pot spune că nu am putut face mare lucru din pricina problemelor medicale. Nu e atât de grav încât să mă operez, dar trebuie să mă odihnesc şi să urmez şedinţe de fizioterapie. E al doilea an la rând în care ies din primul tur la Australian Open. Sunt un pic frustrată, dar nu mai pot schimba nimic acum, aşa că privesc înainte. Vreau să mă refac cu genunchiul“, a arătat jucătoarea constănţeană.   

Sursa foto: Facebook (Alin Ehurov)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii