Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni pe drumurile publice

ro

26 Jan, 2012 17:40 751 Marime text
În data de 25.01.2012 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe timpul desfăşurării activităţilor de supraveghere şi control în zona de frontieră, au constatat următoarele cazuri sancţionabile de O.U.G. 195/2002 republicată şi de Codul Penal.

În P.T.F. Negru Vodă a fost efectuat controlul de frontieră asupra unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în R. Bulgaria şi condus de cetăţeanul român G.L. de 29 ani, domiciliat în localitatea Cobadin. În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autovehiculului, emis de autorităţile bulgare, era fals. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
Poliţiştii de frontieră au verificat un autoturism marca Opel, condus de Z.O. de 61 ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care avea asigurarea tip verde falsificată. Pe numele şoferului a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. În zona de responsabilitate a porţii de acces numărul 10 a Portului Constanţa Sud Agigea, pe sensul de ieşire,poliţiştii de frontieră au verificat un autocamion auto cu semiremorcă înmatriculat în Constanţa şi condus de S.S. de 42 ani.
Şoferul a prezentat un bon de acces în port care fusese falsificat prin modificarea unor cifre care indicau intervalul pentru care fusese eliberat. Pe numele său a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Pe raza municipiului Tulcea poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au fost identificate două autoturisme care aveau autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, în primul caz un Volkswagen condus de M.P. de 24 ani, domiciliată în localitatea Babadag, iar în cel de-al doilea un Jeep Grand Cherokee condus de T.C. de 39 ani din municipiul Tulcea.
Pe numele celor doi au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat su neînmatriculat.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii