Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești

ro

17 Jul, 2019 19:58 1595 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, sensul de mers Piteşti – Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h.
 
Astfel, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde circulaţia a fost în această perioadă restricţionată pe banda a doua pentru executarea de lucrări la podul peste râul Argeş, a fost reluat traficul pe această bandă şi restricţionat pe prima şi pe cea de urgenţă, pentru terminarea activităţilor asupra carosabilului care se impun. Se estimează finalizarea acestora în data de 1 august 2019.
 
Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare şi să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii