Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui!

ro

12 Aug, 2016 19:10 2537 Marime text

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:15), pe Autostrada Soarelui, traficul rutier este foarte intens pe sensul de mers către București. Se circulă în coloană (cu viteză redusă) pe A2, la intrarea pe șoseaua de centură a municipiului București, deoarece atât șoseaua de centură cât și arterele de circulație din Capitală nu pot prelua traficul de pe autostradă.


Pentru a evita aglomerația de la intrarea pe DNCB dinspre A2, conducătorii auto pot alege să iasă de pe Autostrada Soarelui prin nodul rutier Cernica, de la km15.

Precizăm totodată, că între kilometrii 35 și 64, traficul rutier se desfășoară în condiții de ploaie. De aceea, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, şi să aibă în vedere posibilitatea producerii fenomenului de acvaplanare. 

Totodată, sfătuim conducătorii auto, care încheie coloanele de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză din spate, să încetinească și, după caz, să oprească în timp util, evitându-se astfel producerea de coliziuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii