Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații noi despre accidentul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu. Când ar fi avut loc de fapt evenimentul rutier

ro

14 May, 2019 16:07 2933 Marime text
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul Răzvan Viobanu ar fi murit cu mult timp înainte de a fi descoperit, informează Observator.tv. 

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul de la intrare din localitatea Săcele, județul Constanța în care Răzvan Ciobanu a murit s-a produs în intervalul orar 20.00 - 22.30 din data de 28 aprilie 2018. Totul a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă.

Astfel, s-a stabilit că în intervalul 20.00 - 22.30, Răzvan Ciobanu a murit în accidentul de la Săcele. Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, pe podul din Năvodari, în loc să vireze la stânga către localitatea Lumina şi drumul către autostrada A2, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta şi şi-a continuat drumul prin localităţile Corbu şi Săcele.

La un moment dat, maşina condusă de Răzvan Ciobanu a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe câmp, acolo unde a rulat cu viteză pe o distanţă de aproximativ 800 de metri înainte de a se lovi de mai mulţi copaci dintr-o lizieră.

Observator.tv. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii