Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţie şoc Unul dintre cei mai căutaţi oameni din România, Cătălin Chelu, a murit

ro

09 Dec, 2014 00:02 3374 Marime text
Omul de afaceri Cătălin Chelu a murit . Totuşi, datele despre  locul morţii sunt neclare. Unii susţin afaceristul gălăţean s-ar fi stins în Siria, alţii în Iordania iar alţii la un spital din Transnistria, scrie ZiarulProfit.ro în ediţia sa online.
 
Sursa citată mai informează că unul dintre directorii unei companii controlate de omul de afaceri gălăţean, a confirmat oficial pentru ZiarulProfit.ro informaţia.

 “Am văzut ştirea pe la ora 17.30 la dumneavoastră pe site şi am luat legătură cu familia lui domului Cătălin Chelu. Din păcate, aceştia au confirmat faptul acesta a decedat în urmă unei complicaţii cardiace, în cursul zilei de ieri undeva la graniţa cu Ucraina. Asta e tot ce pot va spun. Dumnezeu -l odihnească în pace !”, a declarat directorul unei cunoscute companii din Galaţi, pentru ZiarulProfit.ro.

De asemenea informaţia ar fi fost confirmată şi de surse din Ambasada Ucrainei la Bucureşti.
 
Cătălin Chelu a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare în dosarul "Mită la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu. Totuşi, cum omul de afaceri a refuzat să se predea autorităţilor, acesta a fost dat în urmărire naţională.
 
Omul de afaceri Cătălin Chelu, a fost implicat în conducerea Argus Constanţa. De-a lungul timpului, prin firmele în care era implicat şi prin acţiunile sale, Chelu a fost un personaj prezent în mai multe scandaluri cu reprezentanţii Argus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii