Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare importantă a Primăriei Constanţa. Proiectul de buget al municipiului, supus dezbaterii publice

ro

20 Jan, 2017 12:40 1446 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa informează persoanele interesate că, începând de astăzi, proiectul de buget al oraşului poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei (www.primaria-constanta), la secţiunea  „Informare şi consultare publică".

Potrivit proiectului de buget local, se alocă fonduri pentru continuarea programelor multianuale, precum reabilitarea tramei stradale, modernizarea infrastructurii, programul de plantări a arborilor şi materialului dendrologic, asigurarea serviciului de dezinsecţie şi deratizare, plantarea de mobilier urban (ex. coşuri de gunoi, bănci de oidhnă), asigurarea serviciului de salvamar. 

În ceea ce priveşte programele sociale, se va continua acordarea tichetelor valorice persoanelor defavorizate din Constanţa cu ocazia principalelor sărbători religioase de peste an. În altă ordine de idei, se vor aloca bani pentru susţinerea, în continuare, a programelor de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Constanţa pensionarilor cu venituri mici, persoanelor cu dizabilităţi, veterani de război şi revoluţionari, elevilor şi studenţilor. 

Referitor la investiţiile majore, autorităţile locale au prins în buget fonduri pentru modernizarea pasajului Cumpenei, construcţia unei săli polivalente de 5.000 de locuri şi modernizarea sistemului de transport public din municipiu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii