Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

info-sud-est.ro Corina Martin şi Radu Mazăre la umbra Rusiei, în Mamaia

ro

25 Feb, 2016 09:37 6956 Marime text
 
Pe Corina Martin și Radu Mazăre îi leagă mai multe decât s-ar crede la prima vedere. În primul rând, Corina Martin a împărțit o avere colosală cu Dumitru Martin, în urma divorțului din 2011. Presa anunța la acea vreme că soții Martin au împreună o avere fabuloasă: 40 de milioane de euro.
Vă întrebați poate ce legătură există între Radu Mazăre, divorț și averea celor doi? Simplu. Dumitru Martin și-a consolidat imperiul numit „Polaris” în urma contractului de peste 300 de milioane de euro pe care Primăria Constanța, condusă de Radu Mazăre, i l-a atribuit în 2008, pentru un sfert de secol.

Autor: Andreea Pavel
Articolul integral pe info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • teodor 25 Feb, 2016 12:19 Chiar mai mult.La inceput am crezut ca Radu Mazare este fratele Corinei Martin sau cel putin rude.La psihic,seamana ca doua picaturi de apa.Amandoi sunt laudarosi,amandoi au o personalitate narcisista,si unul si altul adora baile de multime,le place sa fie laudati,ovationati de multime,amandoi sunt rupti de realitae,traiesc in lumi parale,intr-o lume imaginata doar de ei.Sunt slab pregatiti din p.v. profesional.Ar fi facut un cuplu perfect,dar mai ales l-ar fi inlocuit foarte bine pe Stalin,pe Ceausescu si Corina Martin pe Ana Pauker sau pe Odioasa Elena. S-au nascut prea tarziu.Apropo,Corina are doctorat in chimie ? Nici nu ma indoiesc ca a scapat momentul.