Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Info-Sud-Est.ro Afacerea secretă a lui Radu Mazăre. Caelia – paradisul imobiliar al milionarilor

ro

11 Jan, 2018 11:47 6200 Marime text
33 dintre cei mai bogați politicieni și oameni de afaceri sunt sau au fost rezidenții unui complex imobiliar de lux din Constanța, construit în urma unei oferte de nerefuzat. În urmă cu 12 ani, Radu Mazăre i-a dat unui om de afaceri o bucată de plajă, la pachet cu avizele necesare construirii unui imobil exclusivist. Omul de afaceri s-a ales cu milioane de euro, iar Mazăre cu un nou dosar penal.

În centrul stațiunii Mamaia, flancat de monumentul istoric Hotel Rex, se întinde un complex rezidențial gigant, primul de acest fel inaugurat la malul mării. Blocul de 7 etaje a fost construit direct pe nisip, la mai puțin de 100 de metri de mare. Are în dotare și o plajă privată, de care se bucură cei mai bogați politicieni ai României.

În sezonul estival, după ce își termină ziua de plajă, puternicii zilei se retrag în cele 65 de apartamente luxoase. Caelia Residence e dotată cu o piscină, un spa și o sală de fitness. Bolizii de sute de mii de euro sunt aliniați în parcarea de 11 etaje, care a fost proiectată de ingineri aduși din Japonia. Gazonul complexului este mereu verde, tufele de trandafiri îngrijite, ambele întreținute de un sistem de irigare modern. Paza blocului este asigurată non-stop, chiar dacă sezonul estival s-a încheiat de mult timp.

Un apartament în acest complex costă între 350.000 și 500.000 de euro. Chiar dacă prețul unei reședințe din acest paradis imobiliar înălțat pe malul mării este și de 10 ori mai mare decât prețul unui apartament din Constanța, imobilele din complexul Caelia, care ajung și la 230 mp, și-au găsit repede proprietarii. În momentul inaugurării complexului, jumătate din proprietăți erau deja cumpărate, iar la scurt timp după aceea nu mai exista niciun apartament neadjudecat.

Citeşte mai mult pe Info Sud Est.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii