Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indivizi reţinuţi de poliţişti pentru furtul a 150 de telefoane mobile

ro

18 Dec, 2016 11:01 2018 Marime text
Cercetările efectuate în cazul unei infracțiuni de furt de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au dus la depistarea și reținerea a trei bărbaţi.
Potrivit unui comunicat remis de IPJ Constanţa redacţiei noastre, este vorba despre M.N., în vârstă de 31 de ani, din municipiul Medgidia, M.P.-L., în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gura Cîlnăului – județul Buzău și L.M., în vârstă de 48 de ani, din localitatea Schitu – județul Olt, bănuiți de comiterea faptei.
În noaptea de 04/05.12.2016, cei trei ar fi forțat o ușă metalică de acces într-un supermarket din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 150 de telefoane mobile.
În noaptea de 16/17.12.2016, în baza datelor obţinute conform cărora suspecţii pregăteau comiterea unei fapte similare pe raza județului Argeș, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Brașov și Poliției municipiului Pitești, precum și cu polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a acestora, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti. 
Alături de cei trei bărbați a fost reținut și I.V.-A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Brașov.
Cei patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanțe și introduși în C.R.A.P. Constanța, urmând ca la data de 18.12.2016 să fie 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii