Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încurajarea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă, printre prioritățile Guvernului. Ce spune vicepremierul Paul Stănescu

ro

16 Feb, 2018 15:19 1309 Marime text


„Guvernul României încurajează investiţiile în România şi își propune ca obiectiv creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale, prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a infrastructurii și a serviciilor oferite cetățeanului”, a afirmat astăzi, 16 februarie, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

Declaraţia a fost făcută în contextul participării ministrului dezvoltării la evenimentul de lansare în producţie a Secţiei nr. 6 – Complex de tratamente termice HTP la TMK-ARTROM SA Slatina.

Cu această ocazie, viceprim-ministrul Stănescu a apreciat că „uzina din Slatina este o dovadă concretă că, atunci când există un management performant, bazat pe interes şi implicare, se pot realiza lucruri extraordinare, care să te plaseze ca lider în domeniu”.

„Modelul economic pe care Guvernul îl va aplica în perioada 2018-2020 vizează atât îmbunătățirea mediului de afaceri din România, cât și creșterea bunăstării tuturor românilor. Totodată, ne propunem ca România să se îndepărteze, în următorii ani, de statutul de economie cu forță de muncă ieftină și să se îndrepte spre statutul de economie bazată pe inovație și cu forță de muncă bine pregătită”, a mai precizat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii