Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil! Un român a murit în drum spre țară, iar familia nu este lăsată de cinci ore să intre în România!

ro

30 Jul, 2016 15:58 4351 Marime text
La noi ca la nimeni. Expresia asta a devenit celebră și devine tot mai enervantă pentru că nu scăpăm de ea. Fiica unui bărbat și-a externat tatăl dintr-un spital din Germania, deoarece medicii germani au spus că nu mai pot face nimic să îl ajute. Femeia l-a urcat în mașină și a plecat spre România.

Bărbatul a murit însă în apropierea vămii, chiar în maşina cu care fiica sa îl aducea înapoi în ţară. Fratele bărbatului a afirmat, la Antena 3, că acesta a început să se simtă rău în apropiere de vama Nădlac și a decedat apoi, după ce au fost informate despre această situație atât autoritățile ungare, cât și cele române.

Deși inițial li s-a permis intrarea în țară, vameșii români i-au întors din drum, pe motiv că decesul bărbatului trebuie constatat de un medic legist. Ungurii au trimis un medic legist la fața locului care să constate decesul, însă familia bărbatului este deja pe teritoriu românesc și medicul din Ungaria nu are jurisdicție.
 
”Se pune problema când exact a fost decesul. Dar, asta e important acum?”, a spus bărbatul, după aproape cinci ore petrecute în mașină, în vamă, alături de bărbatul decedat, la temperaturi insuportabile.
 
Deși fratele celui decedat a sunat la numărul de urgență 112, autorităţile din România îşi pasează între ele problema. Și uite-așa, femeia stă cu tatăl mort în mașină și nu poate intra în ţară.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii