Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil! Șoferul care a provocat accidentul din această dimineață, din zona Doraly, era băut și nu avea permis de conducere

ro

21 Nov, 2017 20:40 7201 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor s-a stabilit că D.I., în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a produs accidentul rutier de pe șoseaua Mangaliei nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Totodată, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că respectivul conducător auto a condus sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,74 mg/l alcool în aer pur expirat (1,70, concentrație în sânge). Inițial nu a dorit să fie testat cu aparatul alcooltest.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără permis de conducere, conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul nu are atencedente penale.

După emiterea ordonanței de reținere, acesta va fi escortat spre arestul IPJ Constanța.

Vă reamintim că, în cursul dimineții, bărbatul de 50 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, iar la intersecția cu marcajul pietonal din dreptul unui complex comercial a surprins și accidentat grav o femeie de 42 de ani, intrând în coliziune și cu un alt autoturism care circula din sens opus.



Citește și: Imagini de la eveniment Accident rutier grav în municipiul Constanța. Trei persoane ar fi încarcerate . Intervine Descarcerarea (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii