Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil. Recordman mondial, abonat la Guiness Book. Cu ce recorduri a impresionat până acum

ro

27 May, 2016 00:56 2065 Marime text
Un indian și-a tatuat 366 de steaguri pe corp și și-a scos toți dinții pentru a ține aproape 500 de paie și 50 de lumânări aprinse în gură. Și totul doar pentru a intra în Cartea Recrdurilor.
 
Har Parkash Rishi, de 74 de ani, este obsedat de colectarea de recorduri mondiale Guinness. El pretinde că are mai mult de 20 și își spune ”Guinness Rishi”. După ce și-a scos dinții, el a reușit să potrivească 496 de paie în gură. Soția sa deține, de asemenea, un record Guinness, pentru cea mai scurtă dorință, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.
 

"Eu sunt deținătorul recordului mondial de 496 de paie în gura mea. Pentru acest record, aveam nevoie de spațiu, am fost nevoie să elimin orice dinte, astfel încât am putut pune numărul maxim de paie în gura mea", a declarat Rishi pentru Reuters Television.

 
Născut într-o sală de cinema din capitala New Delhi, Rishi a intrat prima dată în Cartea Recordurilor în 1990, când, împreună cu doi prieteni, el a mers pe un scuter timp de 1.001 ore.
 
De-a lungul carierei sale ca recordman, el a livrat în mână pizza de la New Delhi la Muzeul Ripley din San Francisco și a înghițit o sticlă de ketchup de tomate în 39 de secunde - deși el a fost ulterior bătut de un german om care a băut sticla în 32 de secunde.
 
El a implicat și familia sa. Soția lui Bimla deține un record de 1991, pentru cea mai scurtă dorință, scriind doar: "Totul pentru fiu".
 
Între timp Rishi și cumnatul său dețin, de asemenea, recordul pentru cea mai bătrână persoană adoptată din lume, după Rishi l-a adoptat pe cumnatul său Ravinder Kumar Vig, în vârstă de 61 de ani.
 
El a construit, de asemenea, cel mai inalt turn cub de zahăr din lume, care se ridică la 64 de inch.
 

"Oamenii mă consideră o persoană extraordinară, nu o persoană obișnuită. Sper să fac mândră familia mea. Trebuie să arăt familiei și comunităţii că eu sunt un profesionist”, a declarat el.

 
În timp ce este tatuajele de pe corpul său - mai mult de 500 în total - care i-au adus faima, Rishi, un producător de piese auto de meserie, spune că cel mai dur dintre ele a fost momentul în care și-a umplut gura cu paie de băut.
 
El vrea acum să-şi tatueze imaginile unor lideri globali cum ar fi prim-ministrul indian Narendra Modi, președintele Statelor Unite, Barack Obama, Regina Elisabeta, Marea Britanie, și Mahatma Gandhi, liderul mișcării independenței Indiei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii