Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil! O tânără s-a sinucis... în direct! (video)

ro

12 May, 2016 14:14 4288 Marime text
Un filmuleț șocant a fost postat, ieri, pe canalul youtube. Este vorba despre o filmare video, făcută de fapt pe rețeaua de socializare Periscope, în care o tânără de 19 ani a filmat, marți, în direct cum se sinucide. După ce a terminat de vorbit, franțuzoaica s-a aruncat în faţa trenului, în Paris.
 
Înainte să ajungă în gară, aceasta a lasat mai multe mesaje pe reţelele de socializare în care avertiza că urmează să comită gestul fatal. Ea a dezvăluit că fusese violată şi chiar i-a dat numele violatorului, scriu cei de la cotidianul Info France. Poliţia investighează acum cazul pentru a afla dacă ceea ce a scris victima este adevărat. Identitatea femeii care s-a sinucis în direct nu a fost dezvăluită.
 
Potrivit canalului ”Watch Live” de pe youtube, peste 1000 de oameni au urmărit live gestul șocant făcut de tânăra franțuzoaică. Şocant este faptul că mulţi dintre ei dat like sau comentau în loc să încerce să o convingă să nu îşi ia viaţa. Cei de la Periscope au dat imediat jos filmuletul dar pe Youtube au apărut mai multe variante ale clipului, tăiate însă în momentul în care tânăra decide să îşi ia viaţa.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii