Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil ce au descoperit procurorii care anchetau cazul microfonului găsit în locuința ministrului Carmen Dan. Dosarul a fost închis

ro

04 May, 2018 20:28 1533 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului General au închis dosarul "Microfonul", deschis după ce ministrul Carmen Dan a anunțat că a găsit în locuința sa un dispozitiv de interceptare.  
 
Potrivit Realitatea.net, procurorii Parchetului General au considerat ca nu s-a comis vreo fapta penala, asa cum reclama ministrul Carmen Dan, cea care a semnalat ca cineva i-ar fi instalat un dispozitiv de ascultare intr-o priza din apartamentul in care locuieste in Capitala.
 
De fapt, Carmen Dan ar fi fost păcălită, după ce sora sa ar fi chemat o firmă de detectivi particulari pentru a verifica dacă în locuinţă sunt dispozitive de ascultat. Doar că unul dintre cei doi bărbaţi care au venit să facă verificări au  plantat intenţionat un microfon în priză, spunând surorii lui Carmen Dan că de fapt, microfonul era acolo de mult timp. În felul acesta, Carmen Dan a fost păcălită de respectivul detectiv. Astfel, a apărut dosarul "Microfonul". Dosarul fusese deschis la sfârşitul anului trecut.

Sursa: Realitatea.net
Sursa foto: Facebook/Carmen Daniela Dan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii