Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconştienţă pe un bulevard din Constanţa O şoferiţă este filmată cu un copil în braţe, la volan

ro

25 Jan, 2015 10:06 1818 Marime text
Inconştienţă vecină cu penalul la Constanţa. O şoferiţă a fost filmată cu un copil în braţe în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Înainte să plece de pe loc, copilul e mutat pe scaunul din dreapta, dar nu este asigurat cu centura, relatează adevarul.ro.

Imaginile au fost postate de un constănţean scandalizat şi el de modul în care femeia tratează probabilitatea unei nenorociri pe cale să se întâmple, informează adevarul.ro.

Autoturismul, un Wolkswagen argintiu a fost filmat mai întâi când staţiona la semaforul de la intersecţia apropiată Casei de Cultură din Constanţa. Şoferiţa pare destul de relaxată şi ţine pentru câteva momente copilul în braţe. Minora nu poartă centură în tot acest timp, dicută cu femeia şi se agită în braţele ei. Şoferiţa pare preocupată de sănătatea copilului şi îi trage fesul mai bine pe urechi, dar nu se sinchiseşte să îi ataşeze centura de siguranţă sau, aşa cum prevede legea să o mute pe bancheta din spate, într-un scaun special, destinat copiilor, relatează adevarul.ro.

Cameramanul amator susţine că a filmat imaginile în cursul zilei de ieri, 24 ianuarie, după ora 14.30.

Cu toate că imaginile filmate cu o cameră neomologată nu pot fi folosite în instanţă, oamenii legii din Constanţa pot să discute cu şoferiţa şi să o facă să înţeleagă că un astfel de comportament este ilegal şi poate duce la consecinţe grave în cazul unui accident.

Citeşte integral şi vezi video pe Adevărul.ro.

Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: captură video adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii