Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

ro

10 Jun, 2019 11:10 1084 Marime text
Mai mulți șoferi din județul Constanța au fost depistați în timp ce conduceau fie sub influența  băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 00.00, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Lăpușneanu din localitatea Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat recoltarea celei de-a doua probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 17.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din localitatea Movilița, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu lucrători ai Poliției Locale, au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Enescu din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu lucrători ai Poliției Locale, au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Credinței din localitatea Oituz, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul în cauză refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 22.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Târgușor au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii