Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța

ro

18 Jan, 2019 09:32 999 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără permis de conducere. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 17 ianuarie a.c., ora 21.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226A, pe raza localității Nuntași, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17 ianuarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căiuți din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube material.

La data de 17 ianuarie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada I.L. Caragiale din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cei trei conducători auto a fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 ianuarie a.c., ora 20.45, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe raza localității Comana. În cauză au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii