Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident pe Autostrada Soarelui cu un șofer sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu ar avea nici permis de conducere

ro

08 Aug, 2017 21:17 1827 Marime text
Printr-un mesaj postat pe un grup Infotrafic de pe Facebook, o tânără povestește un incident care s-ar fi petrecut astăzi pe Autostrada Soarelui. 

”Atenție la astfel de indivizi! Când observați asemenea specimene, apelați 112! Un astfel de biped ucide oameni nevinovați!” - se arată în mesaj. 


Polițiștii ar fi fost sesizați, prin 112, că pe Autostrada A2, km 175, calea 2, un șofer conduce haotic. Imediat, polițiștii au pornit pe urmele suspectului și au interceptat autoturismul, la km 105, insă conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul acestora, reușinde-se oprirea la spațiul de servicii de la km 99,calea 2, unde conducătorul auto și-a avariat autovehiculul din cauza vitezei excesive.

Conducătorul auto ( stabilit ca urmare a relatării martorilor oculari) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/I alcool pur în aerul expirat. A fost testat și pasagerul din auto, rezultând valoarea de 0,60 mg/I alcool pur în aerul expirat. Cei doi sunt conduși la Spitalul Lehliu Gară, în vederea recoltării de probe biologice. Potrivit martorilor niciunul dintre cei doi nu ar avea permis de conducere. 

Cercetările continuă în acest caz. 
 
Sursa foto: Facebook/Grupul A2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii