Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Incident în Dana 128 - Agigea. Un braț de macara s-a rupt. Trei victime. Intervine elicopterul (galerie foto+video)

ro

04 May, 2018 10:38 16293 Marime text
În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anunțat un accident de muncă în Portul Constanța. Incidentul a avut loc în Dana 128 Agigea. Din primele informații, un braț de macara s-a rupt. Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD B de la Detașamentul Port și elicopterul SMURD.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, cele trei persoane sunt conștiente și prezintă fracturi: un pacient cu traumatism piramidă nazală și membru inferiorun, pacient cu traumatism membru inferior și un pacient cu traumatism membru superior.

Cele trei persoane se aflau pe un braț de macara, aproape de sol, moment în care s-a slăbit un arc. Cei trei s-au dezichilibrat și au căzut.

Muncitorii au fost preluați și vor fi transportați la Spitalul Județean Constanța.

În luna februarie a acestui an, în dana 128 a Portului Constanţa Sud-Agigea ajungea Platforma petrolieră GSP Saturn sub pavilion Panama.

UPDATE:

„Este vorba despre un accident de muncă coleciv. Cele trei persoane sunt angajate la societatea GSP Logistic“, a declarat Marian Becheanu, inspector șef adjunct la ITM Constanța.


Citește și:

Cărei firme aparține macaraua prăbușită astăzi în Dana 128 Agigea. Trei muncitori răniți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii