Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe simularea la ”Bac” astăzi

ro

07 Mar, 2016 09:14 1649 Marime text
 
Simularea examenului de Bacalaureat începe astăzi și se va încheia joi, la nivel naţional, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a. Astăzi, elevii vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura română, iar mâine se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale, iar miercuri, are loc proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie).
 
Joi, numai elevii clasei a XII-a vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor pe 18 martie, însă notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.
 
Subiectele pentru simularea la nivel naţional a examenului de bacalaureat, diferenţiate în funcţie de filieră, profil şi specializare, sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii