Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe simularea Evaluării Naționale la clasa a 8-a

ro

23 Feb, 2015 08:50 994 Marime text
Elevii clasei a VIII-a susțin, de astăzi până miercuri, simularea Evaluării Naționale, prima probă fiind la Limbă română, urmată de Matematică și Limbă maternă.
 
Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a va avea loc în 23 februarie la Limbă și literatură română, în 24 februarie la Matematică și în 25 februarie la Limbă și literatură maternă, doar pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limbă maternă. Afișarea rezultatelor este programată pentru 6 martie.
 
Elevii care participă la simulare nu pot între în sălile de examen cu manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări sau rezumate care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor și nici cu ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete, acestea urmând să fie lăsate în sală de depozitare a obiectelor personale.
 
Aceștia nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la rețele de socializare și care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între elevi sau cu persoane din exterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii