Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep serbările Oraşului Eforie. Iată programul

ro

15 Aug, 2011 11:09 3364 Marime text

Oraşul Eforie va fi în sărbătoare timp de cinci zile. Potrivit antena eforiei, locuitorii, cât şi turiştii aflaţi în perioada 15-19 august în oraşul-staţiune se vor distra la cea de-a X-a ediţie a serbării Euforia Eforiei.

Programul serbărilor oraşului Eforie cuprinde competiţii sportive, spectacole şi focuri de artificii. Pe 18 si 19 august vor avea loc Zilele Oraşului Eforie. În prima zi, pe 15 august, va avea loc Regata Mării Negre, organizată de Port Yachting Club Eforie Nord. Pe 16 august va avea loc concursul de tenis pentru persoanele cu dizabilităţi, iar între 17 şi 20 august, la Eforie Sud, va avea loc Turneul de şah.

Pe 18 august la Teatrul de Vară Eforie Sud, începând cu ora 19.30, vor concerta Maria Ciobanu, Carmen Şerban, Stela Popescu, Annes, Rada, Nemuritorii, Ayda, Cristi Dules, Sulamita, Vecinul Mitică, Ciro de Luca, Dan Ionescu, Jean de la Craiova şi Daniel Iordachioaie. Seara se va încheia cu focuri de artificii. Pe 19 august distracţia se va muta la Teatrul de Vară din Eforie Nord, pe scena căruia vor urca, începând cu 19.30, aceeaşi artişti, cu excepţia trupei Nemuritorii, care va fi înlocuită în program de formaţia Provincialii. Seara se va încheia, de asemenea, cu un foc de artificii, dar şi cu un moment artistic organizat de Casa de Cultura Eforie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii