Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep preselecţiile pentru Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2011

ro

21 Jul, 2011 13:12 1113 Marime text

Preselecţiile pentru cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2011, organizată de Consiliul Judeţean Constanţa, vor avea loc în zilele de 27 şi 28 iulie, la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune din Bucureşti, pentru secţiunea Interpretare. Preşedintele executiv al festivalului, Cristian Zgabercea, a declarat că preselecţia pentru Secţiunea de interpretare va avea loc la Bucureşti, în Studioul T3 al SRR, între orele 10,00 şi 18,00, rezultatele urmând a fi afişate pe 1 august, pe site-ul www.festivalmamaia.ro. 'Printre condiţiile de participare se numără vârsta interpreţilor (16 - 35 ani) şi obligativitatea să nu fi obţinut, la această secţiune, Premiul I sau marele premiu la ediţiile anterioare ale festivalului. De asemenea, durata pieselor, interpretate live, nu poate depăşi patru minute. În concurs vor fi admişi maximum 16 interpreţi', a precizat Zgabercea. La Secţiunea Creaţie, plicurile cu compoziţiile pentru preselecţie vor fi trimise până pe 5 august, pe adresa Consiliului Judeţean Constanţa. Jurizarea pentru preselecţie va avea loc pe 10 august, la sediul Teatrului de Stat Constanţa, rezultatele urmând a fi afişate pe 12 august, tot pe site-ul festivalului. În concurs vor fi admise maximum 16 creaţii.

Potrivit organizatorilor, pentru Secţiunea rock 'Teo Peter', preselecţia va fi organizată tot la Bucureşti, pe 3 august, între orele 10,00 şi 18,00, locul de desfăşurare urmând a fi comunicat la o dată ulterioară, pe site-ul festivalului.

Concurenţii vor trebui să prezinte două piese în limba română, interpretate live, în formulă completă, cu durata de cel mult patru minute. Vor fi admise în concurs maximum 10 trupe.

Cea de-a 41-a ediţie a prestigiosului Festival Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se va desfăşura la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa, în perioada 25-28 august, sub formă de spectacol televizat.

Sursa: www.agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii