Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Încep demisiile în PNL, în urma Congresului extraordinar

ro

28 Jun, 2014 19:37 3050 Marime text
Primul anunț de demisie a venit din partea deputatului PNL Graţiela Gavrilescu. Deputatul a mărturisit astăzi că va demisiona din PNL. Potrivit știripesurse.ro, Grațiela Gavrilescu s-a arătat nemulțumită că la Congres „s-a votat după cum era aranjat și bilețele au circulat”. Deputatul se va alătura partidului liberal pe care îl va fonda Călin Popescu Tăriceanu.

Este de așteptat să demisioneze din partid și senatorul PNL Daniel Barbu. Senatorul nu se mai regăsește în noul proiect, transmite știripesurse.ro. Să nu uităm că în cadrul Congresului s-a hotărât trecerea PNL la PPE și fuziunea partidului cu PDL.

UPDATE:

O nouă lovitură pentru PNL. Și fostul ministru al Economiei și lider al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, Andrei Gerea, va demisiona din partid. Potrivit știripesurse.ro, Gerea se alătură Grupului lui Tăriceanu.

UPDATE, ora 22.10

Fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, ar urma să demisioneze și el din PNL, scrie știripesurse.ro, invocând surse din Grupul lui Tăriceanu.
Motivul? Ar fi același ca în cazul lui Daniel Barbu, și anume măsurile luate la Congres privind trecerea la PPE și fuziunea cu PDL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii