Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiul de la căminul militar din Constanța în urma căruia un militar a fost rănit, anchetat de o comisie constituită la nivelul Bazei Logistice Navale

ro

21 Feb, 2018 16:31 4006 Marime text
Un militar de la Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale (cap. Grecu Daniel) a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare în urma unui incendiu declanșat în locuința de serviciu, aflată la Căminul de garnizoană de pe strada Bogdan Vasile, informează Statul Major al Forțelor Navale. 
 
Militarului i s-a acordat primul ajutor la fața locului de către un echipaj de la Ambulanță, după care a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, în stare stabilă.

Incendiul a fost stins de echipajele ISU Constanța sosite la fața locului, în urma unui apel la 112.

”O comisie constituită la nivelul Bazei Logistice Navale cercetează cauzele producerii incendiului” - au mai precizat reprezentanții SMFN.

Citește și: 

Imagini de la eveniment Alertă la pompieri! Incendiu în Căminul Militar din Constanța. Zeci de persoane, evacuate (galerie foto + video)

Imagini impresionante de la incendiul ce a cuprins un cămin militar din Constanța. Flăcări uriașe ieșeau dintr-o garsonieră de la primul etaj al clădirii (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii