Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la Galați. Arde o hală de producție. Flăcările s-au extins și la un restaurant

ro

07 Aug, 2017 22:46 1687 Marime text
Un incendiu violent ce a izbucnit în urmă cu cinci ore la o hală de producţie hârtie şi mase plastice din Galați s-a extins la un restaurant învecinat, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă citat de Agerpres.ro. 
 

,,Incendiul s-a extins şi la acoperişul restaurantului din vecinătate. Nu au fost persoane evacuate pentru că nimeni nu era în interior, dar au fost scoase mai multe bunuri, a declarat Chiriţă.
 

Potrivit sursei citate, în zonă acţionează peste 50 de pompieri cu zece autospeciale, de la ISU Galaţi, trei echipe de stingere a incendiilor de la combinatul siderurgic şi două echipe cu două cisterne ale operatorului regional Apă Canal.
 

,,Au fost chemaţi în sprijin şi pompieri de ISU Vrancea şi Brăila", a precizat Chiriţă.

 
El a mai spus că pentru stingerea incendiului, pompierii au împânzit zona, fiind în prezent închis traficul rutier de pe strada Traian, către DN 26. Intervenţia pompierilor se face cu dificultate şi din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile din interiorul halei.
 
Nu sunt victime, însă incendiul se manifestă violent, cu mari degajări de fum, care au alertat localnicii din zonă, aceştia venind în apropierea zonei afectate de foc. Reprezentanţii ISU susţin că locuinţele oamenilor nu sunt ameninţate de foc.
 
Sursa: Agerpres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii