Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu violent în zona depozitelor din Tulcea. Zeci de pompieri intervin. Este degajare mare de fum (galerie foto+video)

ro

29 Apr, 2019 20:14 2225 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Detașamentul de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă în zona depozitelor.

Potrivit ISU Delta, se intervine cu 4 autospeciale cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 ofițer și 23 subofițeri.

Din primele informații incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

Până în prezent nu sunt victime surprinse. În sprijin a fost primit Serviciul Privat de Situații de Urgență de la Șantierul Naval Tulcea.

„Forțele de intervenție se suplimentează din turele libere. Incendiul este în evoluție. Acum intervin 38 de subofițeri, 2 ofițeri, 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 autoscara, 1 autospecială de descarcerare grea și 3 autospeciale de stingere cu apă de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM și Șantierul Naval” - au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea. 


În depozit sunt foarte multe materiale combustibile. 

UPDATE. 1

Comanda intervenției a fost preluată de Adjunctul Inspectorului Șef. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 800 metri pătrați, pe 2 nivele.

Sursa foto+video: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii