Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în județul Tulcea. O locuință a fost cuprinsă de flăcări la Nalbant. De la ce a pornit vâlvătaia (galerie foto)

ro

28 Mar, 2019 07:08 1683 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea au fost solicitați să intervină în această noapte în localitatea Nalbant, județul Tulcea.
 
Potrivit ISU Delta salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Nalbant pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă. 

„Incendiul a pornit de la un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. 14 subofițeri au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.  Incendiul a cuprins întâi o anexă care era lipită de casă, iar apoi s-a extins și la acoperișul casei. Fiind noaptea, incendiul a fost sesizat cu întârziere. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Salvatorii au reușit limitarea incendiului doar la nivelul acoperișului” - au mai precizat pentru ZIUA de Constanța reprezentanții ISu Delta Tulcea. 

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii