Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în județul Suceava. O gospodărie a fost mistuită de flăcări. Patru ore a durat intervenția pompierilor (galerie foto)

ro

28 Sep, 2018 09:15 1261 Marime text
Un incendiu violent a izbucnit în localitatea Găinești, județul Suceava în cursul nopții. Apelul la 112 a fost făcut la ora 1.48, iar la fața locului militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina și Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie. 

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, existând pericolul de propagare la proprietățile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:10.

”Au ars casa de locuit, adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Au mai ars circa 3 tone de furaje, bunuri casnice, documente personale și altele. În incendiu au pierit trei porci.
Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un cal și proprietățile învecinate” - au transmis reprezentanții ISU Suceava.

 Sursa foto: ISU Suceava
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii