Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu pe Autostrada A1 București – Piteşti. Traficul a fost oprit

ro

12 Oct, 2018 16:51 2714 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureţti – Piteşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit în imediata apropiere a suprafeţei de rulare, circulaţia a fost oprită pe sensul către Piteşti  la kilometrul 68(localitatea Petreşti).

Pentru a preveni producerea unor accidente rutier traficul către Bucureşti a fost devit de la kilometrul 70 pe DN61 Corbii Mari iar din zona kilometrului 49 se poate reintra pe A1.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza în funcţi de vizibilitate, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

UPDATE INFOTRAFIC 

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în urma dispersării fumului de pe suprafaţa de rulare şi a stingerii unor focare din incendiul izbugnit în zona kilometrilor 68-70 traficul a fost reluat.

Pe anumite porţiuni mai sunt pâlcuri de fum care reduc vizibilitatea motiv pentru care echipajele de poliţie sunt prezente pe autostradă şi atenţionează şoferii să adapteze viteza funcţie de vizibilitate, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

Din cauza oprii traficului se circulă în coloană, în ambele sensuri, pe mai mulţi kilometri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii