Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Incendiu la un grup de trei locuinţe din Ploieşti (video)

ro

15 Nov, 2016 07:43 3479 Marime text
Un incendiu a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe strada Soveja din Ploieşti. Pompierii au fost solicitaţi la faţa locului unde s-au deplasat cu patru autospeciale şi 26 de subofiţeri. De asemenea, s-a deplasat şi un echipaj SMURD. 

Flăcările au izbucnit la un grup de trei locuinţe şi au ars 400 mp de acoperiş. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

UPDATE 1, ora 11.08

În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova cu privire la producerea unui incendiu la un grup de trei locuințe din municipiul Ploiești. La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență și cu degajare mare de fum, pe o suprafață de aprox. 400 mp. Operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 09:18, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuințele învecinate. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui sistem de încălzire (boiler) defect. Din fericire, nu au fost înregistrate victime“, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Sursa foto + video: ISU Prahova
   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii