Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu la Spitalul Universitar din București. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale

ro

05 Feb, 2018 20:14 1835 Marime text
Pompierii au acţionat luni seară pentru stingerea unui incendiu produs de un scurtcircuit la un generator electric la Spitalul Universitar din Capitală, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov citați de Agerpres.ro. 
 
La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere, o autoscară, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a precizat că aproximativ 20 de angajaţi au fost evacuaţi, focul manifestat într-un spaţiu tehnic fiind stins cu ajutorul stingătoarelor.

S-a manifestat o cantitate mare de fum la nivelul parterului şi în casa scării, fumul neajungând la etajele superioare ale spitalului.


UPDATE: ora 21.00

Activitatea în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se desfăşoară normal în prezent, pagubele în urma incendiului izbucnit luni seară din cauza unui scurtcircuit fiind minore şi nu s-au înregistrat victime.
 

"Incendiul a fost declanşat la etajul 1 al spitalului de la un UPS (n.r. - acumulator) situat în camera tehnică a unui angiograf, zona în care nu se află personal medical, pacienţi sau vizitatori, programul desfăşurându-se doar dimineaţa. Incendiul s-a limitat strict la nivelul camerei tehnice, iar pagubele au fost minore, nu s-au înregistrat victime, nu a fost necesară intervenţia niciunei autospeciale, incendiul fiind lichidat cu extinctoare. Din motive de securitate a fost evacuat parţial etajul 1, până la evaluarea situaţiei şi lichidarea incendiului. În acest moment, activitatea se desfăşoară normal. Mulţumim personalului ISU pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă", se arată într-un comunicat al spitalului, citat de Agerpres.ro

 
Pompierii au acţionat luni seară pentru stingerea unui incendiu produs de un scurtcircuit la un generator electric la Spitalul Universitar din Capitală, au anunţat reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii